Autor Waterpolo
11 Abril 2015 a 10:30

El Natació Terrassa rep al Real Canoe

Waterpolo Terrassa

El CN Terrassa vol continuar sumant victòries // Imatge d’arxiu cedida pel CN Terrassa

El sènior masculí de waterpolo del CN Terrassa rebrà aquesta tarda a les 18 h al Real Canoe NC Isostar, en el partit corresponent a la vintena jornada de la Lliga Nacional de Waterpolo Divisió d’Honor. Després de la derrota en el derbi vallesà contra el Sabadell, el Natació no té marge d’error si vol mantenir la primera plaça a la classificació al final de la fase regular. Els madrilenys, quarts a la taula amb 32 punts, són el rival més complicat amb el qual s’hauran d’enfrontar els de Dani Nart en les tres darreres jornades.

 El tècnic local entén que l’equip ha reaccionat positivament al darrer resultat advers. “Tots sabem que estem davant una lliga molt competitiva, amb molts rivals de nivell que et fan afrontar partits ajustats. Fins ara, els havíem gestionat bé i havíem tret els punts, però contra el Sabadell no vam estar del tot encertats quan l’exigència del matx demanava el nostre màxim potencial”. El nostre gran mèrit ha estat que, en un marc amb tanta competència i igualtat, hem estat els més regulars”. Nart considera que, un cop perduda la imbatibilitat en lliga, l’objectiu ha de ser “conservar la primera posició fins al final”.

 Nart remarca que el conjunt que dirigeix Mario García mira de desequilibrar en la transició defensa-atac. “Juguen al límit en la lluita de la posició per tal de buscar el contracop i, a més, tenen qualitat ofensiva per definir”. El tècnic terrassenc  subratlla que, darrerament, l’equip madrileny està nodrint la selecció espanyola amb diversos jugadors.

Switch to mobile version