Autor Política
10 Abril 2015 a 12:00

El número 4 de la llista del PSC Terrassa va realitzar una roda de premsa

Noel Duque: “volem un Districe Jove que es nodreixi de les entitats”

Noel Duque

Noel Duque // Imatge cedida pel PSC Terrassa

Ahir, 9 d’abril, a la Plaça de Can Palet es va portar a terme una roda de premsa  on Noel Duque, número 4 de la llista del PSC de Terrassa qüestionava la prorrogació del projecte Districte Jove, programa que “ha estat qüestionat en diverses ocasions”. Duque va exposar que l’operació s’ha portat a terme  “sense comptar amb l’opinió de les entitats i plataformes juvenils de la ciutat, que havien manifestat el seu desig de participar-hi”. Relacionat, Noel Duque va assegurar que si la llista de Jordi Ballart “és la més votada i jo sóc regidor, farem les coses diferents, comptarem amb totes les entitats; ATELL, les entitats del lleure educatiu diari i el Consell de Joves de la ciutat. Volem un Districte Jove que es nodreixi de les entitats que les fomenti i creï nou teixit associatiu al territori, a aquells barris on no existeix actualment”. Durant la roda de premsa, Duque va recordar que el propi alcalde, en altres ocasions, ha manifestat la seva intenció de modificar el model de polítiques de joventut.

El número 4 de la llista presidida per Ballart va aclarir que es respecten “els educadors i educadores del Districte Jove, que han fet i fan una gran feina i comptem amb tots ells per a fer realitat el canvi de model d’aquest servei”.

Segons Noel Duque “cada territori té un teixit associatiu que coneix bé les característiques de la zona i com més acotem i coneguem el terreny on treballem, més incidència hi tindrem i més optimitzarem el servei”. Va afegir “volem un servei de joventut que doni resposta a les entitats, que dia a dia s’estan adaptant a les necessitats reals dels joves”.

Duque va informar també que l’actual concessió de dos anys té una dotació de 600 mil euros recursos que va considerar “suficients per a fer una gran feina”.

Switch to mobile version