Autor Societat
22 Abril 2015 a 16:30

Els Minyons ultimen els preparatius per Sant Jordi

Tindran una paradeta al carrer Major i acabaran la jornada amb una actuació

Actuació dels Minyons a la Mola // Foto: Sergi Colomer

Actuació dels Minyons // Foto: Sergi Colomer

Des de les 8 del matí i fins que acabi l’actuació castellera del vespre, els Minyons de Terrassa tindran una parada aquest dijous per la diada de Sant Jordi al carrer Major, a tocar de la Plaça Vella.

Allà s’hi vendran roses, llibres (tant infantils, encarats sobretot a la cultura popular, com també per adults, amb les novetats i els llibres més anomenats del moment), i material de la colla (mocadors, samarretes, etc.). A més a més es vendran roses avui  al vespre, durant l’assaig al local del carrer Teatre.

L’actuació castellera, una cita ja tradicional en el calendari dels egarencs, començarà a les 20.00 a la plaça Vella de la ciutat. Per poder-hi realitzar una molt bona actuació, els de Terrassa allargaran l’assaig d’avui, que habitualment acaben a les 23.00, fins les 00.00. Actuaran acompanyats dels Castellers de Terrassa.

Switch to mobile version