Autor Cinema, teatre i televisió
3 Abril 2015 a 18:00

Fast & Furious 7

Aquesta setmana s’estrena als cinemes l’últim film del difunt Paul Walker i nova entrega de la saga Fast & Furious 7; també s’estrena la segona part de la saga juvenil Divergente Insurgente. I des de França arriba La historia de Marie Heurtin basada en fets reals

 

Fast & Furious 7

Fast & Furious 7

FAST & FURIOUS 7

ACCIÓ. Dirigida per: James Wan. Repartiment: Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne “The Rock” Johnson, Jason Statham, Elsa Pataky Tony Jaa

Owen Shaw, el germà de Ian, clama venjança contra l’equip de Dominic Torreto.

INSURGENTE

CIENCIA FICCIÓ. Dirigida per: Robert Scwentke. Repartiment: Sheilene Woodley, Theo James, Kate Winslet, Naomi Watts, Ansel Elgort

Tris i Quatre són fugitius que tracten d’eludir la persecució de Jeanine, la líder dels erudits. Tris pretén esbrinar què era el que la seva família va defensar amb tant sacrifici. Turmentada per les decisions del seu passat, però decidida a protegir als seus, Tris, amb l’ajuda de Quatre, s’enfrontarà a un repte darrere l’altre per desbloquejar la veritat del seu passat i el futur del seu món…

LA HISTORIA DE MARIE HEURTIN

DRAMA. Dirigida per: Jean-Pierre Améris. Repartiment: Isabelle Carré, Ariana Rivoire i Brigitte Catillon

Basada en una emocionant i inspiradora història real que va passar a França a finals del segle XIX. Marie Heurtin, de 14 anys, és sorda i cega de naixement i és incapaç de comunicar-se. Els seus pares acudeixen a l’Institut Larnay, especialitzat en l’educació de nenes sordmudes. Malgrat l’escepticisme general, la germana Marguerite acull aquesta “petita salvatge” sota la seva protecció fent tot el possible per educar-la i treure-la de la foscor.

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version