Autor Voleibol
21 Abril 2015 a 12:00

Gran remuntada del CV Terrassa davant el Vilafranca B

La rigorositat i serietat en un contundent tie-break dóna la victòria a les egarenques

CV Terrassa contra el Vilafranca B // Imatge cedida pel CV Terrassa

El CV Terrassa va guanyar 2-3 davant el Vilafranca B, després que les egarenques remuntessin un 2 a 0 a favor de les locals.

El primer set el va guanyar el Vilafranca B per 25-14 gràcies sobretot a la manca de concentració i d’ordre de les visitants

El segon set va ser dominat per les noies de Xavi Dobón, però en els punts finals del set les locals van aconseguir reduir la diferència i donar la volta al marcador, deixant-lo en 26-24 a favor del Vilafranca, que es posava amb 2 sets a zero.

El canvi d’actitud de les egarenques en el tercer set els va permetre tornar al partit i anotar-se el set per 17-25. I en un quart set més igualat, les egarenques, amb un joc força ordenat van aconseguir emportar-se’l per 22-25 i deixar el partit empatat a sets

En el tie-break, les visitants es van col·locar per davant amb un 0-6 gràcies als potents serveis de Stefi Tobar. La maduresa de les egarenques més el nerviosisme de les locals van permetre que el Terrassa guanyés un còmode tie-break per 7-15.

Amb aquesta victòria les egarenques se situen en primera posició. El pròxim partit serà contra el CE Hortons al pavelló del Pla de Bonaire.