Autor Cultura
23 Abril 2015 a 11:00

La polèmica obra “No Res” arriba al CAET sota la direcció de Pep Pla

Una peça sobre l’existència humana

"No Res" és una peça única que no deixarà indiferent

“No Res” és una peça única que no deixarà indiferent // Imatge cedida pel CAET

A partir de la novel·la de l’escriptora danesa Janne Teller, l’actor i director Pep Pla en reescriu una versió escènica lliure interpretada per Rosa Cadafalch i Jaume Sangrà.

En Pierre Anthon s’aixeca de la seva cadira de la classe, i anuncia a tothom que res no importa a la vida, i que ha decidit marxar per no tornar mai més. A partir d’aquí, els seus companya conceben un pla per intentar convèncer-lo, però també i sobretot a ells mateixos, que a la vida sí que hi ha coses que són importants. Tot es complica però, quan els alumnes comencen a no tenir límits per demostrar-ho.

“No Res” és una peça que ha estat paradòjicament polèmica i alabada a parts iguals. És una novel·la que ha deixat danys col·laterals a tots les països on l’han llegit, combinant intents de prohibició allà on es publica i premis literaris anys més tard. Ha estat comparada amb d’altres obres com “El vigilant en el camp de sègol” i “El senyor de les mosques”, obres que a través dels seus protagonistes busquen la significació de l’existència humana.

Sens dubte essent una altra de les propostes més tenetera de la temporada del CAET, “No Res” es podrà veure en dues funcions al Teatre Alegria de Terrassa el dissabte 25 d’abril a les 21.00h, i el diumenge 26 d’abril a les 18.00h.

Switch to mobile version