Autor Política
22 Abril 2015 a 14:30

L’alcaldessa de Viladecavalls es reuneix amb el director de Rodalies de Catalunya

Es volen fer millores a les estacions

Cesca Berenguer i el director de Rodalies de Catalunya // Imatge cedida per l'Ajuntament de Viladecavalls

Cesca Berenguer i el director de Rodalies de Catalunya // Imatge cedida per l’Ajuntament de Viladecavalls

Amb l’objectiu de concretar les actuacions prioritàries de millora de l’accessibilitat i seguretat que s’han de dur a terme pròximament a les estacions de Rodalies a Viladecavalls, l’alcaldessa Cesca Berenguer es va reunir el passat 14 d’abril amb Félix A. Martín Merino, director de Rodalies Catalunya, i Matias Morte, cap de línia de Rodalies de Catalunya.

La trobada va servir per definir el planejament i  concretar  quines  accions es desenvoluparan a les estacions de  Viladecavalls i Sant Miquel de Gonteres – Viladecavalls.  Així mateix,  Cesca Berenguer  va realitzar una visita guiada a les instal·lacions de Sant Miquel per tal de donar a conèixer aquelles particularitats que presenten les infraestructures ferroviàries.

Una vegada elaborat el planejament i la posterior licitació de les obres, previstos a finals d’aquest any 2015, el termini d’execució aproximat dels treballs de modernització d’estacions i millora de la seguretat es que finalitzi durant la segona meitat del 2016.

Algunes de les accions que es desenvoluparan són l’extensió de les andanes i rectificació d’alçada d’aquestes, la construcció de passos subterranis entre andanes i finalment la instal·lació d’ascensors.

L’alcaldessa Cesca Berenguer va fer una valoració molt positiva de la trobada i va manifestar: “ambdues parts tornarem a seure en una propera trobada amb l’objectiu de continuar parlant sobre aquests punts claus per a la millora de la mobilitat, la seguretat, i la qualitat del servei”.

Switch to mobile version