Autor Societat
16 Abril 2015 a 15:45

Li trenquen una ampolla de vidre a la cara en una baralla múltiple

Tira 6 contenidors i trenca una senyal de trànsit

Imatge d'arxiu de la policia de Terrassa

Imatge d’arxiu de la policia de Terrassa

Ahir al vespre la Policia Municipal va rebre una trucada que alertava d’una baralla entre deu persones a la Rambla Francesc Macià.

En arribar-hi, les unitats policials van trobar una persona amb el llavi partit i sagnant. L’agredit va manifestar que havia discutit amb el seu agressor i aquest li havia trencat una ampolla de vidre a la cara.

L’home, que a banda del llavi partit presentava la falta de dues peces bucals va haver de ser traslladat en ambulància a l’Hospital de Terrassa on va ser atès. Els agents van trobar un testimoni que els va explicar el que havia passat i es va procedir a la detenció dels agressors, un dels quals va voler ser atès a Mútua de Terrassa.

Posteriorment els detinguts van ser traslladats a prefectura i se’ls va obrir diligències per un delicte de lesions.

 

Tira 6 contenidors i trenca una senyal de trànsit

D’altra banda, a les 01.15 de la matinada un particular alertava a la Policia que s’estava produint una baralla al carrer del Sindicat en la que estaven implicats tres homes i una dona. També informava que hi havia una persones que estava tirant els contenidors a terra.

En arribar-hi, els agents es van trobar amb dos homes i una dona amb clars símptomes d’haver pres alcohol. Des de la prefectura es va trucar al testimoni perquè parlés amb els agents, però aquest no va voler col·laborar i va manifestar que el responsable d’haver tirat els 6 contenidors, trencar una senyal  de “prohibit estacionar” i escampar diversos vidres per terra ja havia marxat.

Ela agents van deixar marxar als tres individus, van recol·locar els contenidors i van netejar la zona.

Switch to mobile version