Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
30 Abril 2015 a 08:00

Monument a la dona treballadora

Monument a la dona treballadora // Foto: Sergi Colomer

Monument a la dona treballadora // Foto: Sergi Colomer

Situat a la plaça de la Dona, al passeig Vint-i-dos de Juliol, trobem el Monument a la dona treballadora, obra del desaparegut Andreu Alfaro Hernández. Va ser inaugurat el 1996, i es tracta d’un llarg tirabuixó cònic d’acer de 40 metres d’alçada format per tres trenes entrellaçades que pesa més de 60 tones.

Des del Terrassa Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Terrassa o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia (indicant la ciutat). Les podeu enviar a fotolectors@catalunyainforma.com.

@sergixexe

Switch to mobile version