Autor Cultura
16 Abril 2015 a 10:00

Pantaleó arriba al Kau de les Fades de Vallparadís

El grup de pop-rock és a punt de llençar el seu primer disc

El primer disc de Pantaleó titulat "Reina Victòria" aviat sortirà a la llum

El primer disc de Pantaleó titulat “Reina Victòria” aviat sortirà a la llum // Imatge cedida per David Traver

Aquest dissabte 18 d’abril a les 13.00h, El Kau de les Fades, situat al Torrent Monné del Parc de Vallparadís, acull el grup terrassenc Pantaleó.

Gerard de Pablo, cantant i guitarrista santcugatenc de la banda d’indie-pop Pantaleó, presenta en aquest ocasió en format acústic, les seves cançons preciosistes per a tots aquells que desitgin compartir l’essència més nua del seu nou projecte musical.

L’any 2014 els Pantaleó van ser seleccionats per la Fira de Música al Carrer de Vilaseca (FIM), van rebre el Premi Juventut del sona 9, i han estat objecte de crítica en alguns mitjans del país.

Malgrat la seva curta trajectòria, Pantaleó desplega en cada concert un arsenal de melodies poètiques, amb lletres sovint autobiogràfiques que delaten les emocions dels seus intèrprets.

Actualment, la banda vallesana formada per Gerard de Pablo i Oriol Corroto, Santi Ciurans, Jordi Massana i Txus Costalago ,acaba d’enregistrar el seu primer disc de debut titulat “Reina Victòria” als estudis La Bucbonera Records. Un treball que aviat veurà la llum.

Cal destacar que el concert del proper dissabte 18 funcionarà per taquilla inversa, és a dir que l’espectador decidirà el preu de l’entrada, un cop vist i escoltat el concert.

Switch to mobile version