Autor Societat
2 Abril 2015 a 10:00

Primer Concurs Sketcher a la Fira Modernista 2015 de Terrassa

El certamen tindrà lloc el dissabte 9 a la Masia Freixa

Fira Modernista

Fira Modernista // Foto: Sergi Colomer

El dissabte 9 de maig tindrà lloc el primer Concurs Sketcher Fira Modernista de Terrassa. El concurs l’organitzen conjuntament l’Ajuntament de Terrassa, la Diputació de Barcelona i les entitats Drawing on Location i Terrassa Urban Sketchers. D’aquesta manera, la Fira Modernista de Terrassa 2015 incorpora al seu programa per primer cop, un concurs de dibuix.

El concurs segueix una de les noves tendències artístiques a escala mundial, que consisteix a fer un dibuix natural i compartir-lo per Internet. El màxim exponent d’aquesta moda és el col·lectiu Urban Sketchers, un moviment integrat per artistes professionals i aficionats d’arreu del món, que mostren sovint a la comunitat, les seves respectives ciutats i els llocs on viatgen a través dels dibuixos que publiquen en blogs i xarxes socials.

El certamen començarà a les 10 h a la Masia Freixa, amb la recepció i acreditació dels participants a l’estand de l’organització. Després d’un esmorzar col·lectiu, els participants podran retratar els aspectes de la Fira Modernista que més interessin i cridin l’atenció dels sketchers, com el patrimoni de la ciutat, la gent vestida d’època o les diferents activitats. Els participants hauran de digitalitzar i enviar per correu electrònic a l’organització, les seves obres abans del 14 de maig. Els premis es repartiran en diferents categories.

En aquest concurs hi podrà participar qualsevol persona interessada en el dibuix, tant aficionat com professional. Les inscripcions es poden realitzar al web http://goo.gl/5yvBKr. Els usuaris podran trobar més informació del concurs, al servei de Turisme de l’Ajuntament de Terrassa (Tel. 937397019, www.visitaterrassa.cat).

Switch to mobile version