Autor Cultura
13 Abril 2015 a 16:30

Primera torre de 8 amb folre de la temporada dels Minyons de Terrassa

També descarreguen el segon pilar de 6

La primera torre de 8 amb folre del 2015 dels Minyons // Imatge cedida pels Minyons de Terrassa

La primera torre de 8 amb folre del 2015 dels Minyons // Imatge cedida pels Minyons de Terrassa

Ahir diumenge, els Minyons de Terrassa es van desplaçar a la capital catalana per tal d’alçar castells a l’actuació que commemora els concursos de Can Jorba celebrats als anys 60.

Els de la camisa malva van descarregar, en primer lloc, el quart 3 de 8 de la temporada, i en la segona ronda va arribar una estrena, la torre de 8 amb folre, essent el segon any consecutiu que la plaça del Portal de l’Àngel és la primera plaça on es veu aquesta construcció per primer cop a la temporada. En la tercera ronda, els Minyons van descarregar el seu quart 4 de 8 de la temporada.

En la ronda de pilars, els Minyons van optar pel segon pilar de 6 d’enguany, completat amb tota solvència.

Per la seva banda, els amfitrions, els Castellers de Barcelona, van realitzar la seva quarta clàssica de 8 de la temporada – 3 de 8, torre de 7 i 4 de 8 – i un vano de 5 per finalitzar. Finalment, els Castellers de Berga van realitzar un 3 de 7, un 4 de 7 i un 5 de 6, i van tancar l’actuació amb dos pilars de 4.

Switch to mobile version