Autor Política
3 Abril 2015 a 11:00

Sàmper: “no podem perdre 4 anys més”

El candidat convergent valora el mandat de PSC-ICV a Terrassa

Miquel Samper // Foto: Sergi Colomer

Miquel Samper // Foto: Sergi Colomer

El candidat a l’alcaldia de Terrassa per Convergència i Unió, Miquel Sàmper, va comparèixer ahir davant dels mitjans de comunicació per fer una valoració del període de govern 2011-2015, dut a terme per la coalició de govern PSC-ICV.

Sàmper va afirmar rotundament que “no podem perdre 4 anys més; el govern PSC-ICV és l’autèntic fre perquè Terrassa surti de la crisi”. El candidat a més, va explicar que “si només donen les dades del 2014 és mentir literalment als ciutadans”. “Els terrassencs i les terrassenques han de saber la veritat i la realitat de la ciutat. No s’han d’amagar les dades dels darrers 4 anys”.

Les dades indiquen que a Terrassa hi ha més persones aturades el 2015 que el 2011 per la caiguda de població activa i per l’esgotament del dret de prestació de les persones aturades. En aquest sentit, Sàmper va explicar que l’avaluació real del Pla de Mandat, demostra que hi ha hagut una mala gestió en l’àmbit del treball.

Per exemple hi ha 2352 persones assalariades menys que el juny de 2011 i 22197 menys que al principi de la crisi l’any 2007. Això es tradueix a un 32% de destrucció neta d’ocupació des del 2007, el doble que al conjunt de la província de Barcelona que és del 15%. A més, Terrassa ha experimentat una pèrdua de teixit empresarial de 333 empreses des del 2011, el 5’8% del total. Des del principi de la crisis a l’any 2007 ha estat del 28%, és a dir, 2154 empreses menys al conjunt de la ciutat; el doble també que la que ha experimentat el conjunt de la província de Barcelona amb un 15% menys.

Totes aquestes dades han estat analitzades i contrastades per l‘Observatori Hermes de la Diputació de Barcelona. Després d’extreure l’anàlisis, els convergents afirmen que “el desgovern i la forma de no fer del govern PSC-ICV és l’autèntic problema que té la ciutat per no sortir de la crisi”. Miquel Sàmper va afirmar fermament que “amagar la informació és manipular als ciutadans de Terrassa”.

Per acabar, Sàmper va dir que “sempre en la història del govern socialista la taxa d’atur de Terrassa ha estat superior a la de la resta de ciutats veïnes. El PSC mai ha estat capaç de donar la volta a la tendència negativa de feina i treball”. És per això que amb la candidatura Sàmper Terrassas’ha d’acabar amb el dèficit de la ciutat generant polítiques de promoció econòmica per tal de generar ocupació”.

Switch to mobile version