Autor Natació
16 Abril 2015 a 11:30

Sarai Gascón participa en l’Open Internacional d’Alemanya de natació adaptada

Competirà amb la selecció espanyola

Sarai Gascon

Imatge d’arxiu de Sarai Gascon // Imatge cedida pel CN Terrassa

Sarai Gascón, nedadora del Club Natació Terrassa, disputarà entre avui i diumenge l’Open Internacional d’Alemanya de natació adaptada que se celebra a Berlín com a membre de la selecció espanyola.

Gascón prendrà part en un total de sis proves. Debutarà avui en els 100 m papallona i els 50 m lliures. Demà afrontarà els 50 m papallona i els 100 m lliures, mentre dissabte serà el torn dels 200 m papallona. Tancarà la seva actuació diumenge en els 100 m braça.

La competició és una de les més prestigioses del calendari internacional de natació paralímpica i aplegarà un total de 569 nedadors de 46 països. Aquesta és una nova ocasió per afinar l’estat de forma de cara al gran objectiu d’enguany de l’egarenca, el Campionat del Món de Natació Adaptada que tindrà lloc a Glasgow (Escòcia) entre el 13 i el 19 de juliol.

 

Switch to mobile version