Autor Societat
29 Abril 2015 a 12:00

S’inicien les obres a les rotondes de la C-58 a Viladecavalls

Acordada la cita pel disseny de la plataforma del IV Cinturó

Inici de les obres de la C-58 a Vidadecavalls i del IV Cinturó // Imatges del web de l'Ajuntament de Viladecavalls

Inici de les obres de la C-58 a Vidadecavalls i del IV Cinturó // Imatges del web de l’Ajuntament de Viladecavalls

Ahir dilluns,  Cesca Berenguer, alcaldessa de Viladecavalls, es va reunir a les instal·lacions del Ministerio de Fomento a Barcelona amb Juan José Barios, director de Carreteres de Catalunya, i amb Xavier Flores, director general d’Infraestructures de Mobilitat. En la reunió es va informat l’alcaldessa de què ja s’han iniciat els treballs per poder executar les rotondes de la C-58‏ al seu pas per Viladecavalls.

El Ministerio de Fomento ha complert amb el compromís de reprendre les obres pel tram de Viladecavalls. Els treballs ja s’han iniciat, ja es poden veure les màquines treballant, fent moviments de terres a la zona de les col·lectores, per vies de connexió, entre la C-58 i la C-16.

Les obres,  durant aquests primers mesos, es dedicaran a executar la construcció de les vies col·lectores i la construcció d’una rotonda a Can Mitjans per poder desviar el trànsit actual de la C-58 fins a la C-16. Aquesta actuació permetrà executar les dues rotondes, a Can Trias i a Sant Miquel,  amb més seguretat i amb menys molèsties pels veïns de la zona.

Ahir també es va parlar de les actuacions previstes en les plataformes del IV Cinturó al seu pas per Can Trias. Cesca Berenguer i els representants del Ministerio de Fomento van acordar una reunió en els pròxims dies per treballar el disseny de les plataformes corresponents.

Segons Berenguer  “El treball d’aquests dos anys comença a donar fruïts per hem de fer un seguiment exhaustiu de l’evolució de les obres per no tornar a tenir experiències desagradables en el nostre municipi“. L’alcaldessa va agrair als representants dels Ministerio de Fomento que hagin respectat els acords iniciant les obres aquesta setmana per ha demanat que es posin més recursos per agilitzar al màxim l’evolució de les obres.

Switch to mobile version