Autor Cultura
30 Abril 2015 a 16:30

Tot a punt per la XIII edició de la Fira Modernista

Una fira amb més de 500 activitats

Presentació de la XII edició de la Fira Modernista // Imatge cedida per l'Ajuntament de Terrassa

Presentació de la XII edició de la Fira Modernista // Imatge cedida per l’Ajuntament de Terrassa

La presentació de la XIII edició de la Fira Modernista ha tingut lloc aquest matí a la Masia Freixa.  Enguany la fira modernista comptarà amb gairebé 500 activitats i amb un pressupost semblant al de l’any anterior, uns 115.000 euros.

Enguany el protagonista d’aquesta edició que tindrà lloc els dies 9 i 10 de maig serà Josep Oller, el terrassenc que va impulsar el Mouling Rouge de Paris. Altres actes destacats seran la projecció al Cinema Catalunya de la pel·lícula La teranyina, coincidint amb el 25è aniversari del seu rodatge en diferents escenaris modernistes de la ciutat i basada en una obra de Jaume Cabré.

Una altra de les activitats destacades serà la possibilitat de participar dissabte en el rodatge d’una de els seqüències de la pel·lícula, al costat dels actors Amparo Moreno i Fernando Guillén. Serà entre les 10 i les 13h i les 16 i les 20h.

Aquesta fira té un important impacte econòmic per la ciutat, com ho demostren els més de 100.000 visitants que hi va haver a l’anterior edició.

La presentació ha anat a càrrec de l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, i en ell també hi han intervingut el tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Innovació, Amadeu Aguado, i el president del Gremi Empresarial d’Hostaleria de Terrassa i Comarca, Lluís Rístol. L’acte ha comptat amb la presència de la regidora Teresa Casals, i la resta de membres de la comissió organitzadora de la Fira: la gerent de Comerç Terrassa Centre, Maria Costa; la presidenta de Ca N’Aurell Comerç, Joana Carré; i la presidenta de l’Agrupació Folklòrica Amunt i Crits, Núria Escudé.

Programa Fira Modernista

Switch to mobile version