Autor Cultura
22 Abril 2015 a 11:00

Una diada de Sant Jordi multitudinària

Els carrers de Terrassa s’ompliran de parades i activitats per gaudir de la jornada

Sant Jordi 2

Terrassa celebrarà el 23 d’abril una nova Diada de Sant Jordi que s’espera multitudinària amb unes 300 parades de venda de llibres i de roses arreu de la ciutat i un conjunt d’activitats organitzades per l’Ajuntament de Terrassa i entitats ciutadanes.

L’Ajuntament ha autoritzat un total de 289 punts de venda, 18 més que l’any passat. De les 289 parades, 182 seran de roses, 40 de llibres i les 67 restants seran mixtes (llibres i roses). La majoria es concentraran al Centre i la Rambla d’Ègara, destacant punts tradicionals com la plaça Vella, l’eix carrer Major- Portals de Sant Roc i el Raval de Montserrat.

Les biblioteques també organitzen una sèrie d’activitats. La Biblioteca del Districte 4 celebra aquest any el vuitè aniversari de la seva entrada en servei i, per això, ha programat varies activitats per infants i adults que es portaran a terme durant tota la setmana. L’activitat principal serà un concert de corda que tindrà lloc avui a les 20h a càrrec de la formació Quartet de les Bruixes amb col·laboració de l’Escola Municipal de Música- Conservatori de Terrassa. A més s’han organitzat tallers infantils per dijous a les 18h i hores del conte els dies 20,22 i 30 d’abril a les 18h.

El programa commemoratiu de l’aniversari de la Biblioteca Districte 4 inclou dues exposicions. La primera amb format audiovisual inclourà fotografies inèdites de la construcció de l’equipament i es podrà veure a partir d’avui i fins a final de mes. La segona es dedicada a la revista Cavall Fort i estarà exposada fins el 14 de maig.

Altres biblioteques municipals organitzen també diferents activitats al voltant de la diada al llarg de la setmana. La programació completa es pot consultar a www.terrassa.cat/biblioteques

Durant la diada la Ràdio Municipal de Terrassa i Canal Terrassa Vallès han preparat una jornada especial i sortiran al carrer instal·lant un escenari al Raval de Montserrat. Ambdós mitjans oferiran una programació especial que consta d’un programa especial en directe des de l’escenari del Raval d’11 a 14h i un altre de 18 a 20h. El programa del matí inclourà una entrevista a l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, a les 11.30 i durant tot el dia es podrà participar en un concurs fotogràfic a Instagram. Les fotos guanyadores rebràn llibres com a premi.

Switch to mobile version