Autor Natació
17 Abril 2015 a 10:30

Una medalla d’or i una altra de plata per Sarai Gascón en la primera jornada de l’Open Internacional d’Alemanya de natació adaptada

Sarai Gascón va guanyar sis medalles // Imatge del Twitter de Sarai Gascón

Sarai Gascón // Imatge d’arxiu del Twitter de Sarai Gascón

La nedadora del Club Natació Terrassa Sarai Gascón va aconseguir dues medalles, una d’or i una de plata, en la primera jornada de l’Open Internacional d’Alemanya de natació adaptada que se celebrarà a Berlín fins diumenge. Es tracta d’una de les competicions més prestigioses del calendari internacional de natació paralímpica i aplega un total de 569 nedadors de 46 països.

 Amb un registre d’1.10.04, Sarai Gascón es va imposar en els 100 m papallona S9, superant a l’australiana Madeleine Scott, que amb un registre de 1.10.88 va ser plata i la italiana Francesca Secci, bronze amb un temps d’1.14.49.

 L’egarenca també va penjar-se la medalla de plata en els 50 m lliures S9 amb una marca de 29.96. La prova la va guanyar la nord-americana Michelle Konkoly, que va ser or amb 29.71 mentre que la britànica Stephanie Millward va adjudicar-se el bronze amb 31.21.

 Sarai Gascón disputarà avui els 50 m papallona i els 100 m lliures. Dissabte participarà en els 200 m papallona i tancarà la seva actuació diumenge amb els 100 m braça.

Switch to mobile version