Autor Cinema, teatre i televisió
27 Maig 2015 a 10:00

Aquesta setmana no et perdis

Dimecres 27, dijous 28 i divendres 29 de maig

 

Malditos Bastardos

Malditos Bastardos

Dimecres

La 2

A les 22:00h cine amb El anacoreta

Estrenada l’any 1976 sota la direcció de Juan Estelrich i amb la interpretació de Fernando Fernán Gómex i Martine Audo

Un home d’una certa edat, Fernando Tobajas, va decidir fa 11 anys viure en la cambra de bany, que va modificar perquè sembli un petit apartament, i no sortir mai d’ell. És un home que ha renunciat a tot, excepte a la seva vanitat, i els seus contactes amb el món es redueixen a les visites dels amics i als missatges que envia, tancats en tubs d’aspirines, per l’excusat, amb l’esperança que algú els rebi i sàpiga així de la seva existència. Arabel Lee, una noia preciosa, troba un d’aquests missatges.

————————————-

Dijous

La Sexta

A les 22:30h cine amb Transformers

Estrenada l’any 2007 sota la direcció de Michael Bay i amb la interpretació de Shia LaBeouf, Megan Fox i Jon Voight

Dues races de robots extraterrestres transformables arriben a la Terra a la recerca d’una misteriosa font de poder. En la guerra que esclata entre les dues races, els homes prenen partit pels “autobots”. Sam Witwicky, un espavilat adolescent que només desitja conquistar a la bella Mikaela, es converteix en la clau d’una guerra que pot destruir a la humanitat.

TVE

A les 22:30h cine amb Malditos Bastardos

Estrenada l’any 2009 sota la direcció de Quentin Tarantino i amb la interpretació de Brad Pitt, Diane Kruger i Mélanie Laurent

Durant el primer any de l’ocupació alemanya de França, Shosanna Dreyfus presencia l’execució de la seva família a les mans del coronel nazi Hans Landa. Shosanna aconsegueix escapar i fuig a París, on es forja una nova identitat com a propietària i directora d’un cinema. En un altre lloc d’Europa, el tinent Aldo Raine organitza a un grup de soldats jueus per prendre brutals i ràpides represàlies contra objectius concrets. Coneguts per l’enemic com “Els Bastardos”, els homes de Raine s’uneixen a l’actriu alemanya Bridget von Hammersmark, una agent secreta que treballa per als aliats, amb la finalitat de dur a terme una missió que farà caure als líders del Tercer Reich. La destinació vol que tots es trobin sota la marquesina d’un cinema, on Shosanna espera per venjar-se.

La 2

A les 22:00h cine amb Mi general

Estrenada l’any 1987 sota la direcció de Jaime de Armiñán i amb la interpretació de Charles Allen-Anderson i Joaquin Kremel

Un grup de generals d’avançada edat es veuen obligats a assistir a un curset, en un remot lloc, per posar-se al dia a la nova tecnologia militar. Els professors són cinc joves capitans que pertanyen a una generació amb una formació superior, però per als generals és irritant rebre ordres i lliçons de militars de rang inferior.

————————————-

Divendres

TV3

A les 22:30h cine amb Kill Bill Vol. 1

Estrenada l’any 2003 sota la dirección de Quentin Tarantino i amb la interpretació de Uma Thurman, David Carradine i Ucy Liu

El dia de les seves noces, una assassina professional sofreix l’atac d’alguns membres de la seva pròpia banda, que obeeixen les ordres de Bill, el cap de l’organització criminal. Aconsegueix sobreviure a l’atac, encara que queda en coma. Quatre anys després desperta dominada per un gran desig de venjança.

Antena 3

A les 22:10h cine amb La sombra del poder

Estrenada l’any 2009 sota la direcció de Kevin Macdonald i amb la interpretació de Russel Crowe, Ben Affleck i Rachel McAdams

Cal McCaffrey és un veterà periodista del Washington Globe que posseeix un olfacte especial per desentranyar els misteriosos assassinats d’importants figures de la política i la gran empresa. Per la seva banda el jove congressista Stephen Collins és un polític tan prometedor que s’espera que representi al seu partit en la propera campanya presidencial.

 

Cristina Nocete

@crisnocete

Switch to mobile version