Autor Societat
20 Maig 2015 a 17:00

Atorguen els premis als guanyadors dels concursos de la XIII Fira Modernista

Falten el d’Instagram, el d’sketcher, i el de fotografia

Foto de família dels guanyadors dels concursos d'enguany de la Fira Modernista

Foto de família dels guanyadors dels concursos d’enguany de la Fira Modernista // Imatge cedida per l’Ajuntament de Terrassa

Ahir a la tarda a la Masia Freixa, el tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Innovació, Amadeu Aguado – acompanyat de la regidora de Turisme Teresa Casals i dels membres de la comissió organitzadors de la Fira Modernista de Terrassa – va presidir l’acte de lliurament dels premis als guanyadors de tres dels concursos organitzats en el marc de la XIII Fira Modernista de Terrassa.

Aquests van ser l’XI Concurs d’ambientació de comerços i aparadors, i el IV Concurs d’ambientació de carrers Montse Prat – ambdós organitzats per Terrassa Centre – i el X Concurs d’ambientació de bars i restaurants organitzat pel Gremi Professional d’Hosteleria de Terrassa Comarca.

Durant l’acte també es van fer públics els guanyadors del VIII Concurs d’ambientació de parades del mercat modernista.

El primer premi de l’XI Concurs d’ambientació de comerços i aparadors va ser per Acoté, el segon per Matalasseria Martínez i el tercer per Corset. Els premis accèssits van ser per Flamingo, Baraka club de viatges i Paloma.

Pel què fa al X Concurs d’ambientació de bars i restaurants, el primer va ser per El taller dels silencis, el segon per La Torreta, i el tercer per El Doll Bretó. El premi accèssit se’l va endur Sa Illa.

Els carrers de Jaume Cantarer i del Camí Fondo es van endur un premi ex-aequo del IV Concurs d’ambientació de carrers Montse Prat.

Del VIII Concurs d’ambientació de parades del mercat modernista, el Premi a la millor parada d’artesania va ser pel sabó i la cosmètica d’Ingrid Torreguitart; i el Premi a la millor parada d’alimentació per pastisseria Sant Antoni.

A banda d’aquests quatre concursos però, a la Fira Modernista d’aquest any se n’han celebrat tres més: el d’Instagram, el de fotografia, i per primera vegada un concurs de dibuix, o sketcher, que va comptar amb 54 persones inscrites.

Aquesta cinquantena de participants es van presentar al punt de trobada del concurs, la Masia Freixa, el dissabte al matí amb les seves eines de dibuix, i van recórrer lliurement els espais de la fira buscant la inspiració per a les seves obres. De tots els inscrits, 31 d’ells van presentar un total de 110 dibuixos fins el diumenge passat, i el proper mes de juny es publicarà el veredicte del jurat.

Pel què fa al II Concurs d’Instagram, fins al diumenge passat, es van publicar a la xarxa 1.309 fotografies amb l’etiqueta #firamodernista2015. En els propers dies, el jurat del concurs triarà les imatges guanyadores que es publicaran la setmana del 25 al 31 de maig als perfils d’Instagram de @terrassaturisme , @terrassacentre i @igersterrassa.

L’únic termini que encara resta obert és el del IX Concurs de fotografia de la fira modernista. Fins el 17 de juliol es poden remetre a l’organització les obres que es vulguin presentar al concurs. Tal com és habitual, el jurat no publicarà el seu veredicte fins a la tardor.

Switch to mobile version