Autor Política
18 Maig 2015 a 12:00

Ballart parla sobre els joves a l’acte organitzat per la JSC de Terrassa

“Volem protagonitzar la segona transformació d’aquesta ciutat”

Jordi Ballart a l'acte organitzat per la JSC Terrassa a la Plaça Salvador Espriu

Jordi Ballart a l’acte organitzat per la JSC Terrassa a la Plaça Salvador Espriu // Imatge cedida pel PSC Terrassa

El passat dissabte 16 de maig, la JSC de Terrassa va organitzar un acte a la Plaça Salvador Espriu al qual va assistir l’alcaldable del PSC i líder dels socialistes de la ciutat, Jordi Ballart.

El candidat del PSC per a les eleccions municipals d’aquest proper cap de setmana va afirmar que “volem protagonitzar la segona gran transformació d’aquesta ciutat”, i va afegir que ho vol fer “amb els joves, no sols d’edat sinó també amb els joves d’esperit”. En relació a l’equip que l’acompanya, en el qual hi ha integrants de la JSC Terrassa, Ballart va voler destacar que tots “són gent que han demostrat la seva vàlua, que tenen un grans valors progressistes. No vull persones que facin partit, sinó persones que prenguin partit per la ciutat i per la seva gent”.

Durant la seva intervenció, Ballart va criticar l’existència dels taps generacionals que es troben arreu, i va comprometre’s a canviar aquesta qüestió dins l’estructura municipal “no per fer fora a ningú, sinó per crear una igualtat d’oportunitats real”. En aquest sentit, el líder socialista de Terrassa va recordar que el PSC “sempre ha estat motor de canvi. Som un exemple de renovació continua de projectes, d’equips… de renovació sense radicalismes”.

L’alcaldable també va manifestar la seva voluntat de renovar l’Ajuntament per fer-lo més obert i participatiu assegurant que “els ciutadans i ciutadanes han de ser els autèntics protagonistes de la política municipal”, fent èmfasi en els joves “perquè representeu també molt especialment el futur de la ciutat”, va insistir.

En relació al programa electora, Jordi Ballart va destacar que les propostes per als joves “no estan només a l’apartat de joventut, sinó que formen part de la “música de fons” de tot el programa”, tant en àmbits d’educació, com d’economia, treball, cultura, serveis o habitatge social.

En aquest sentit, l’alcaldable va destacar que els socialistes “seguirem reclamant la zona tarifària 2 dels FGC per a Terrassa ja que és injust que els nostres joves hagin de pagar un bitllet més car que els joves de Sabadell o de Rubí”.

Finalment, pel què fa a la lluita contra l’atur, Ballart va manifestar que és un altre dels compromisos del PSC, “com a gran prioritat econòmica i social, per crear treball estable i de qualitat i per impulsar una nova economia als serveis de les persones, que doni oportunitats de qualitat als joves”.

Switch to mobile version