Autor Cultura
11 Maig 2015 a 17:00

Bona actuació dels Minyons a la Fira Modernista

Van actuar davant el Mercat de la Independència

Fira Modernista de Terrassa 2015 // Foto: Sergi Colomer

Fira Modernista de Terrassa 2015 // Foto: Sergi Colomer

Amb motiu de la Fira Modernista de Terrassa, la colla castellera Minyons de Terrassa es va unir a les celebracions pel centre de la ciutat amb una actuació davant del Mercat de la Independència, al Raval de Montserrat. Tal i com ja va passar l’any passat, els de malva van convidar-hi també als Xics de Granollers.

L’actuació estava prevista per les 19h, tot i que va iniciar-se amb retard per falta de les ambulàncies que van arribar més tard. Els Minyons van obrir ronda amb el primer 5d8 de la temporada amb molta seguretat. En segona ronda arribava el torn pel primer castell de nou pisos d’aquest curs: el 3d9f. Aquest castell, descarregat amb molta confiança i tranquil·litat, es va convertir en el més matiner que la colla havia descarregat mai, demostrant el bon nivell amb que han arrencat la temporada els del carrer teatre.

En tercera ronda els malves van completar un bon 4d8p castell que ja havien descarregat per Sant Jordi. L’actuació es va tancar l’actuació amb un vano de 6 complet (un pd6 central, flanquejat per 2 pd5 i 2pd4) i, per últim, 2 pd4 de comiat.

Els Minyons centren ara la mirada en la següent actuació, que serà diumenge 17 de maig a Sant Boi, juntament amb els Castellers de Cornellà i la Colla Jove Xiquets de Tarragona.

Switch to mobile version