Autor Societat
7 Maig 2015 a 17:00

Creu Roja fa una crida al voluntariat de Terrassa per Omplir el Rebost

Es necessiten 750 voluntaris i voluntàries

Omplir el Rebost // Imatge cedida per Creu Roja Terrassa

Omplir el Rebost // Imatge cedida per Creu Roja Terrassa

El Rebost de Terrassa, promogut per l’Ajuntament de Terrassa i gestionat per la Creu Roja inica la preparació de la 3ª edició de la campanya ‘Ajuda’ns a omplir el Rebost’ per al 5 i 6 de juny de 2015. Amb aquest recapte solidari es pretén recollir 45 tones d’aliments per a garantir l’alimentació de 7.000 persones de la ciutat durant 4 mesos.

Per  garantir l’èxit d’aquesta nova edició, els organitzadors es fixen 3 punts bàsics:

  • – Mobilitzar a 750 persones voluntàries per a la campanya
  • – Adherir 30 establiments col·laboradors
  • – Comptar amb el màxim de participació de la ciutadania

Per a participar com a voluntaris i voluntàries de la campanya ‘Ajuda’ns a omplir el Rebost‘ cal inscriure’s a la pàgina web www.elrebostdeterrassa.cat o bé assistir a la xerrada informativa que es realitzarà el proper 14 de maig a les 19 h, al Casal Cívic de Ca n’Aurell, situat a la Plaça del Tint, 4 de Terrassa.

Les persones voluntàries seran assignades a un torn de 3 hores en un establiment determinat, on donaran a conèixer la campanya als clients i recollir els aliments que aquests han donat.

En l’edició de l’any passat, en què es van recollir 42 tones d’aliments, van participar 450 persones, i moltes van haver de fer el doble d’hores. En l’edició d’enguany,  els organitzadors aposten per un increment de la xifra de voluntaris i voluntàries per tal de millorar els resultats. Per això demanen la implicació de tota la ciutadania en la campanya, una de les més importants que es realitzen per tal que el Rebost pugui seguir garantint l’alimentació a les persones que més ho necessiten.

La situació actual de El Rebost de Terrassa

El Rebost de Terrassa distribueix mensualment cistelles bàsiques d’aliments a 7.000 persones. L’any 2014 els aliments provinents de la UE van disminuir molt, i això ha fet que les necessitats d’aliments de les entitats hagin estat molt grans aquests primers mesos de l’any 2015. És molt important poder compensar aquest fet amb un increment de les donacions dels terrassencs i terrassenques.

Switch to mobile version