Autor Societat
7 Maig 2015 a 16:30

Desallotjades 9 persones en l’incendi d’un local soterrani

Altres: un presumpte agressor que era la víctima i una defunció problemàtica

Cotxe de bombers // Foto: Joan Murcia

Cotxe de bombers // Foto: Joan Murcia

9 persones van haver de ser desallotjades ahir pels Bombers de Terrassa d’un edifici situat al carrer Sant Mateu per culpa d’un incendi. El foc es va originar a les 21.30h en un local soterrani de l’edifici com a conseqüència d’un curtcircuit en uns aparells electrònics.

Tot i que els Bombers van haver de començar a tallar amb una radial la porta d’accés al local per poder accedir-hi, l’arribada del propietari va permetre que no s’hagués de tallar del tot i va facilitar-ne l’accés. Com a conseqüència de l’incendi va quedar afectada la llum de l’escala de tot l’edifici tot i que les vivendes no es van quedar sense llum.

A les 22.30h els veïns van poder tornar a les seves vivendes. Fins al lloc dels fets s’hi van desplaçar varies unitats dels Bombers així com una ambulància, els Mossos d’Esquadra i la Policia Municipal.

 

La celebració d’una defunció provoca el tall de la circulació

Un grup d’unes 50-60 persones van tallar ahir la circulació al carrer Historiador Cardús mentre celebraven la defunció d’un familiar. Així ho va comunicar un veí de la zona que informava que havien tallat la via pública amb els vehicles i que portaven 2 taüts pel mig del carrer i no permetien als veïns ni entrar ni sortir.

Fins allà es va desplaçar una unitat policial que en arribar va observar dos vehicles funeraris marxant de lloc i un grup de persones seguint-los al darrera, quedant d’aquesta manera obert amb tota normalitat el trànsit del carrer.

 

El presumpte agressor va resultar ser la víctima

Un particular informava ahir al voltant de les 15h que darrera el Centre Comercial del carrer Núria hi havia un home amb un martell al costat de la porta d’un vehicle, i que li semblava que estava esperant a un altre home que es trobava a l’interior amb la intenció d’agredir-lo.

En arribar la dotació policial, els agents van procedir a la detenció de l’individu de l’interior del vehicle, ja que estava intentant robar el radio-cassete quan havia estat sorprès pel propietari, que en adonar-se’n, s’havia acostat al vehicle amb un martell amb la intenció de retenir-lo fins a l’arribada de la policia.

Els agents, en l’escorcoll, van trobar-li un petit tornavís amb el que havia forçat la porta i havia accedit al vehicle. Va ser detingut i traslladat a comissaria.

Switch to mobile version