Autor Societat
26 Maig 2015 a 16:00

El Govern enceta la campanya “Preparats”

Busca la implicació ciutadana per a construir una societat millor

Foto de l’acte de presentació de la campanya amb Josep Martí i Ignasi Genovès

Foto de l’acte de presentació de la campanya amb Josep Martí i Ignasi Genovès // Imatge del web de la Generalitat de Catalunya

Ahir, el secretari de Comunicació del Govern, Josep Martí, i el director general d’Atenció Ciutadana i Difusió, Ignasi Genovès, van presentar al Palau Robert de Barcelona, la campanya “Preparats”.

L’objectiu del Govern és, segons va aclarir Martí, “és posar a la vista un missatge en el que tots els ciutadans estem segur d’acord i és el d’exigir-nos un punt d’ambició i també optimisme en el desig i l’obligació de fer una societat amb més recursos i millors serveis. Una societat més moderna i de més qualitat democràtica”.

El missatge troncal d’aquesta “campanya paraigües”, esdevindrà un vincle de comunicació amb la ciutadania que s’usarà per a futures campanyes del Govern amb independència de l’eix temàtic. Els àmbits prioritaris en què es vehicularà el missatge són la recuperació econòmica i l’estat del benestar.

El Secretari de Comunicació va incidir en el fet que el Govern “sempre ha estat molt prudent a l’hora de valorar els avenços en el camí de la recuperació econòmica després d’una crisi econòmica molt severa que ha deixat molts damnificats i els efectes de la qual encara són visibles”. No obstant això, Martí va assegurar que “malgrat aquesta prudència, els indicadors com la baixada de l’atur, el rècord anual d’exportacions o la progressiva recuperació del consum ens situen en un bon moment per implicar i animar a tots els catalans en favor d’una embranzida final que faci que el camí de la recuperació que ja hem iniciat sigui definitivament irreversible”. Una recuperació que segons el secretari “acabarà permetent també que tinguem un país que es pugui ocupar més i millor de les persones”.

Cinc van ser les agències de publicitat que es van presentar per dur a terme la campanya, que finalment es va adjudicar a l’empresa DDB TANDEM, SA. per 72.297,50 euros.

La campanya, iniciada ahir, durarà sis setmanes i es vehicularà a través de diversos canals: televisió pública i privada, falques a emissores generalistes i de ràdio fórmula, anuncis a la premsa diària, comarcal, gratuïta i temàtica.

Pel que fa a Internet, es vehicularà a través dels webs dels principals diaris, webs dels principals portals catalans, de cadenes de televisió catalanes i també de televisions de la resta de l’Estat (IP Catalunya), webs d’emissores de ràdio i de publicacions associades com l’AMIC, l’ACPC i l’APPEC. A més, s’usaran altres suports de publicitat exterior, com plafons publicitaris arreu de Catalunya i al metro de Barcelona, com també l’emissió de l’espot a les sales de cinema de tot Catalunya.

Durant aquesta primera setmana, la campanya s’iniciarà a tots els mitjans amb un missatge genèric i posteriorment es desplegarà la resta de missatges més concrets. En total hi haurà quatre peces per a televisió, ràdio i internet, i fins a un màxim de deu peces per als mitjans gràfics.

Switch to mobile version