Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
2 Maig 2015 a 08:00

El Pi de les Quatre Besses

El pi de les 4 Besses // Foto: Sergi Colomer

El pi de les 4 Besses // Foto: Sergi Colomer

El Pi de les 4 Besses es troba situat ala finca del Dalmau, a la Vall de Mur. La seva característica principal és la divisió a poca altura de 4 branques. El perímetre de la soca es de 4.41 metres.

Des del Terrassa Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Terrassa o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia (indicant la ciutat). Les podeu enviar a fotolectors@catalunyainforma.com.

@sergixexe

Switch to mobile version