Autor Política
5 Maig 2015 a 12:00

Els Iai@flautes pregunten, … què responen les candidatures?

Pregunten a les principals candidatures a l’Ajuntament de Terrassa

Ajuntament de Terrassa

L’Ajuntament contractarà 53 persones durant 6 mesos // Foto: Sergi Colomer

Aquest mes de maig, els Iaioflautes han decidit no fer cap entremaliadura, i en el seu lloc faran preguntes i demanaran respostes als representants de les principals candidatures municipals a l’Ajuntament de Terrassa.

L’acte Els Iai@flautes pregunten, … què responen les candidatures ? tindrà lloc el proper dijous 7 de maig a les 19h al C.C Maria Aurèlia Capmany

Hi ha confirmada l’assistència d’en Xavi Matilla de Terrassa en Comú, Isaac Albert de ERC, David Aguinaga de Ciutadans, així com també la CUP. Falta per determinar la presència d’alfgun representant del  PSC (que fan  un acte propi el mateix dia a la mateixa hora) i CiU. El PP no hi serà presenta perquè ja tenia programat altres activitats.

Les 7 preguntes que hauran de respondre les diferents candidatures seran:

  1. Quines propostes teniu per fer front a la emergència social a Terrassa? Aliments, habitatge, serveis bàsics (energia, aigua, … )
  2. Que penseu sobre la participació ciutadana ? Aprovació nou reglament de participació ciutadana
  3. Enfront de la tendència al traspàs de la sanitat publica a la privada, quina serà la posició del vostre grup al respecte ? També en el sí del Consorci Sanitari de Terrassa.
  4. Com penseu tractar des de l’òptica municipal els temes de la dependència ? Residencies, centres de dia i habitatges tutelats.
  5. Quina és la vostra opinió sobre el mapa escolar de Terrassa ? Distribució i creació d’escoles infantils municipals i gestió del Servei d’Educació.
  6. Que en penseu de la gestió dels serveis públics a Terrassa ? Gestió de l’aigua i el transport públic.
  7. Coneixeu la situació actual de les finances municipals ? Partides que prioritzaríeu en els propers pressupostos.
  8. I si ens sobre temps debat lliure.
Switch to mobile version