Autor Societat
26 Maig 2015 a 09:30

Incendi en un pis del carrer Galileu a causa d’un calefactor

Una foguera fora de control crema una caseta als horts de Can Jofresa

Cotxe de bombers // Foto: Joan Murcia

Cotxe de bombers // Foto: Joan Murcia

El passat diumenge a primera hora del matí el 112 va informar la Policia Local que un calefactor estava cremant al tercer pis d’un habitatge del carrer Galileu, i que ja havien avisat als bombers.

Automàticament una unitat es va dirigir al lloc dels fets i va informar que havien tallat el trànsit a la cruïlla entre el carrer Galileu i el carrer Volta. De seguida també van arribar una unitat dels Mossos d’Esquadra i quatre de bombers.

Com que a la resta dels pisos no hi havia ningú, només es va haver d’evacuar la inquilina de l’immoble, que va ser atesa per l’ambulància, i posteriorment traslladada a la mútua per possible inhalació de fum. La noia va confirmar que l’incendi s’havia iniciat pel calefactor.

Els bombers van poder extingir l’incendi del pis, que va quedar bastant afectat, i la policia va poder tornar a obrir el trànsit vint minuts abans de les nou del matí.

Una foguera fora de control crema una caseta als horts de Can Jofresa

També el passat diumenge al migdia, una unitat va comunicar a la Policia Local que havia observat una columna de fum a la zona de Can Jofresa. Posteriorment, dues trucades a prefectura van comunicar que l’incendi es trobava concretament a la carretera de Rubí a l’alçada dels blocs de Can Jofresa a la zona dels horts.

Automàticament una unitat es va dirigir al llocs dels fets, i va informar que també hi estaven arribant les unitats dels bombers, una unitat dels Mossos d’Esquadra, i una ambulància que no va haver de realitzar cap actuació.

Segons els bombers, el foc semblava haver-se originat per un menor que havia encès una foguera i se li havia descontrolat. El foc va cremar una caseta dels horts, però per sort no hi va haver cap ferit.

Switch to mobile version