Autor Política
8 Maig 2015 a 15:00

Javier González: “Arribarem a acords amb qui prioritzi l’agenda social i sigui lleial a l’Espanya constitucional”

 

Javier González Ciutadans Terrassa

Javier González, de Ciutadans Terrassa // Imatge cedida per Ciutadans Terrassa

Arribarem a acords amb qui prioritzi l’agenda social i sigui lleial a l’ Espanya constitucional”. Així ho va dir el candidat de Ciutadans (C’s) a l’ajuntament de Terrassa, Javier González, durant l’acte d’enganxada de cartells que ha donat inici a la campanya electoral.

González, acompanyat pels membres de la candidatura de C’s, va assegurar que “la prioritat de Ciutadans en el municipi és posar les bases per aprofitar la recuperació econòmica, amb l’objectiu de millorar els serveis i garantir la protecció social” i va afirmar que “el que diferencia a Ciutadans de la resta de formacions polítiques, és la seva aposta per un canvi realista i de progrés”.

Javier González va defensar la necessitat de “impulsar la transparència en l’administració local fins a convertir l’ajuntament, en un ajuntament de cristall” i va  manifestar que Ciutadans es presenta a la ciutat per “acabar amb 36 anys de règim del PSC”.

El candidat de C’s va afegir que els votants tradicionals del PSC se senten defraudats i amb raó, ha fet mancada tot aquest temps per comprovar que han perdut el pas a les exigències del nou segle”.

Switch to mobile version