Autor Societat
14 Maig 2015 a 17:00

La Fundació Mina d’Aigües de Terrassa entrega 9.000 quilos d’aliments al rebost

El medi ambient, la cohesió i l’ajut social basen la seva trajectòria

D’esquerra a dreta, Miquel Font, Marià Gallego, Marià Galí i Ma. Rosa Cristany. // Imatge cedida per MINA

D’esquerra a dreta, Miquel Font, Marià Gallego, Marià Galí i Ma. Rosa Cristany. // Imatge cedida per MINA

Marià Galí, president del Patronat de la Fundació Mina d’Aigües de Terrassa i de MINA, Aigües de Terrassa, va fer entrega ahir prop de 9.000 quilos de producte al magatzem centralitzat del Rebost, el Centre de Distribució Social d’Aliments de Terrassa, valorat en 14.000 euros.

Els productes entregats, expressament sol·licitats pels responsables del Rebost, han estat oli, cacau en pols i conserves de tonyina.

A l’acte hi ha participat Marià Gallego, president de Creu Roja Terrassa, Miquel Font, president de Fundació Busquets i Ma. Rosa Cristany, presidenta de Càritas Arxiprestal Terrassa, representants de les entitats que composen el Rebost, els quals han agraït l’esforç de Fundació Mina, especialment la seva predisposició en adequar el producte a les immediates necessitats del Rebost.

La Fundació Mina d’Aigües de Terrassa  s’ha centrat durant la seva trajectòria en l’acció mediambiental i educativa, posant cada vegada més atenció en la cohesió i l’ajut social.

Mina Pública d’Aigües de Terrassa, SA va crear la Fundació Mina el setembre de 1999 amb l’objectiu de donar valor social afegit a aquest servei públic i contribuir al desenvolupament de la seva responsabilitat social corporativa. La finalitat de Fundació Mina és promoure i fomentar la millora integral de la qualitat de vida de les persones i del medi on habitem.

La Fundació Mina d’Aigües de Terrassa compleix 15 anys d’activitat al servei de la ciutadania mantenint les dues raons principals de la seva creació:

  1. la seva permanent preocupació mediambiental i social
  2. com a instrument jurídic capaç de desenvolupar i executar les activitats de mecenatge, educatives, mediambientals i de caire benèfic-social que la societat fundadora, per la seva pròpia essència, ja venia realitzant.

Des del medi ambient a la cohesió social

La Fundació Mina va començar amb activitats pròpies o en col·laboració com van ser la Neteja de torrents i rieres, la Mostra de Cinema Mediambiental, el Dia Mundial de la Sida. També va  desenvolupant diverses accions d’ajut al col·lectiu de persones amb minusvalidesa (“Trencant Barreres”, adaptació del camí de l’Obac, etc.), exposicions, certàmens o actes solidaris. I va encetar el cicle anual de conferències Aigua, Societat i Sostenibilitat.

Des dels seus inicis, les seves activitats s’han anat multiplicant en atenció al compromís social de la institució.

En els darrers períodes, i per motiu de la greu situació de crisi econòmica que s’està vivint, s’ha incrementat notablement el pressupost destinat a activitats de solidaritat i ajut social.

Des de l’any 2009 han estat ja més de 113 tones d’aliments lliurats principalment a Terrassa i també a les poblacions subministrades com Rellinars, Vacarisses, Ullastrell i Viladecavalls, amb les que s’estima s’haurà arribat a unes 33.600 persones.

Switch to mobile version