Autor Societat
2 Maig 2015 a 13:30

La Previsió retrà homenatge als vuit mutualistes centenaris de l’entitat

Serà a la 1a Diada de La Previsió el proper 7 de maig

Centre Cultural

Centre Cultural // Foto: Sergi Colomer

Dijous vinent, la Previsió ha organitzat un acte al Centre Cultural de Terrassa amb l’objectiu de rendir homenatge als mutualistes centenaris de l’entitat i, alhora, per presentar les novetats adreçades a millorar els serveis dels associats.

La presentació de l’acte anirà a càrrec de l’actor terrassenc Pep Ferrer i en farà la cloenda l’Honorable Senyor Felip Puig, conseller d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya. El multitudinari esdeveniment comptarà amb una actuació del grup musical Tons i Sons, finalista del programa de TV3 “Oh Happy Day!” l’any 2014.

L’acte serà a partir de les 19.00 h al Centre Cultural de Terrassa (Rambla d’Ègara, 340)

La Previsió és l’entitat social amb el col·lectiu més gran de Terrassa amb més de 18.000 socis i més de 100 anys d’història a la ciutat. L’entitat és experta en serveis associats al final de la vida (assegurança de decés, assessorament testamentari, herències i testament vital, entre d’altres).

 

 

Switch to mobile version