Autor Economia
15 Maig 2015 a 15:00

L’Associació de Majoristes de Mercavallès respon al Consell Comarcal sobre la rescissió del conveni de gestió del mercat

Vista parcial de l'interior de Merca Vallés // Imatge cedida per l'Associació de Majoristes de Mercavallès

Vista parcial de l’interior de MercaVallés // Imatge cedida per l’Associació de Majoristes de Mercavallès

Després de les informacions publicades sobre la rescissió del conveni de gestió del mercat procedents del Consell Comarcal del Vallès Occidental, les quals asseguren són molt semblants a les rebudes per part del gerent del Consell Comarcal Lucio Villasol, l’Associació de Majoristes de Mercavallès ha respost amb un Comunicat.

En aquest, l’Associació assegura que és fals que realitzi “una comptabilitat paral·lela donat que la competència per fer aquesta tasca correspon al Consell Comarcal, i per tant, els romanents s’han comptabilitzat amb els seus números”. Els majoristes asseguren que tenen liquidacions del romanent signades per l’interventor del Consell Comarcal on als anys 2012 i 2013 arribaven a 387.368,76€ i 418.612,31€ respectivament.

Al comunicat, l’Associació també manifesta els seus dubtes sobre la gestió econòmica del mercat, i asseguren que “no s’entén que un mercat amb una despesa operativa de prop de 500.000€ passi de cobrir en personal 116.000€ a més de 250.000€”. I tampoc veuen clar que a un mercat que representa el 3,75% del Consell Comarcal, “se l’imputi com a despesa el 50% dels Serveis Jurídics, el 25% dels Serveis Econòmics, i el 50% del Servei de Contractació, Compres, Estructura i Logística de tot el Consell que gestiona activitats per més de 17.000.000€”. En aquest sentit, l’Associació ha explicat que analitzarà tota la informació rebuda i està decidida a reservar-se el dret a actuar legalment davant d’aquests fets.

Malgrat tot, l’Associació – que assegura sentir-se menystinguda per l’entitat que els gestiona i que sense informar va rescindir un conveni que aportava transparència en la seva gestió i dinamització conjunta – es mostra oberta al diàleg tant amb els propietaris del mercat, com amb els ajuntaments de Terrassa i Sabadell, per tal de “trobar un nou model de gestió que sigui més eficient i que tingui com a objectiu una millora del servei”.

Switch to mobile version