Autor Societat
10 Maig 2015 a 10:00

Matadepera celebra la Xª Festa del Reciclatge

Ha coincidit amb el Mercat d’Intercanvi i segona mà

[wzslider info=”true”]

Matadepera va celebrar ahir al matí, com ja ve sent habitual el dissabte més proper al 5 de Maig (data quan es va instaurar la recollida selectiva) , la Festa del Reciclatge.

Com ve sent habitual, al estand de l’Ajuntament, situat a la Plaça Cal Baldiró, entregaven als veïns bosses i cubells per efectuar millor la recollida. També hi havia molta informació sobre el correcte funcionament del compostador de matèria orgànica i, en un estand apart una empresa dedicada a subministrar els cucs per accelerar el procés.

A la mateixa Plaça, al Passatge del Rellotge, Carrer de Sant Joan i fins arribar a la Plaça del Casal hi havia una exposició/demostració de com es pot donar “una 2ª vida” a objectes en desús. Així hi havia maquines de gimnàstica i jocs per petits i grans construïts amb els objectes més inversemblants i que havien estat reciclats per aquesta nova funció.

En aquesta ocasió, els inflables que tant agraden a la mainada estaven situats a la Plaça del Casal ja que a la mateixa plaça de Cal Baldiró es duia a terme el Mercat d’Intercanvi i de segona má, una altra manera de reduir els residus i de reciclatge

Switch to mobile version