Autor Societat
20 Maig 2015 a 10:30

Precaució per una bossa sospitosa davant del Diari Terrassa

Un conductor agredeix als operaris de la grua quan s’enduien el seu cotxe

Policia Municipal // Foto: Sergi Colomer

Policia Municipal // Foto: Sergi Colomer

El passat dilluns 18 de maig al migdia, la Policia Municipal va rebre una trucada d’un particular informant que havia vist com una persona, amb aspecte de deixat i actitud vigilant, deixava una bossa de color blanc davant la porta del Diari de Terrassa.

Automàticament es va comissionar una unitat al lloc dels fets que al localitzar la bossa van comunicar que tan sols contenia menjar i sabatilles.

Un conductor agredeix als operaris de la grua quan s’enduien el seu cotxe

El mateix dilluns a la tarda, la Policia Municipal va rebre una trucada d’Egarvia informant que una grua estava intervenint al carrer Periodista Grané amb el carrer 25 de Setembre i un ciutadà volia agredir als treballadors.

Quan els agents van arribar al lloc, van comunicar que allà hi havia la grua d’Egarvia amb els treballadors que van manifestar que l’identificat estava estacionat en doble fila i a l’indicar-li que retirés el vehicle s’hi havia negat. Arrel de la negativa s’havia generat una discussió i l’identificat havia amenaçat als treballadors. Unes amenaces que els operaris van manifestar que denunciarien a prefectura.

Switch to mobile version