Autor Societat
2 Maig 2015 a 15:30

Renfe ofereix 46.000 places addicionals amb parada a Montmeló

S’ha programat la circulació de 42 trens especials pel 9 i 10 de maig

Tren de Rodalies

Tren de Rodalies // Foto: Joan Murcia

Degut al Gran Premi d’Espanya de Fórmula 1, Renfe reforça els serveis de la línia R2 nord de Rodalies de Catalunya amb 46.000 places addicionals. Pels dies 9 i 10 de maig s’han establert programacions especials que asseguren una freqüència mitjana de pas cada 15 minuts a la connexió Montmeló – Barcelona.

Per facilitar la mobilitat als aficionats, Renfe reforça el servei amb la circulació de 42 trens especials, 24 per anar a Montmeló i 18 per tornar en sentit Barcelona. 21 dels tres de reforç circularan el dissabte i 21 el diumenge.

L’increment previst pel Gran Premi de Fórmula 1 completarà el servei habitual de Renfe a Montmeló els caps de setmana, el qual consisteix en 74 trens diaris, 37 per sentit amb una oferta de 81.400 places diàries.

Per agilitzar i facilitar l’adquisició de bitllets s’han programat les màquines d’autovenda de manera que el primer títol de transport sigui un bitllet d’anada i tornada fins a Montmeló proper al Circuit de Barcelona – Catalunya.

L’any passat, al voltant de 53.750 persones van apropar-se al Circuit de Barcelona – Catalunya amb el servei de rodalies comptabilitzant les sessions de divendres, dissabte i diumenge. Per aquesta raó Rodalies de Catalunya duplicarà l’oferta habitual el cap de setmana de la competició a partir de les 05:49h des de Barcelona Sants.

Per a més informació al telèfon 900 41 00 41 i als web www.rodaliesdecatalunya.cat i www.renfe.com.

Switch to mobile version