Autor Societat
21 Maig 2015 a 17:00

Soler lliura la recaptació del cicle “El cinema i la mort”

La tinent d’alcalde n’ha fet entrega a Marià Gàllego

Josefina Soler i Marià Gàllego // Imatge cedida per l'Ajuntament de Terrassa

Josefina Soler i Marià Gàllego // Imatge cedida per l’Ajuntament de Terrassa

Josefina Soler, tinent d’alcalde d’Hisenda i Serveis Generals, va lliurar ahir a Marià Gàllego, president de l’assemblea local de Creu Roja, la recaptació obtinguda pel 13è cicle “El cinema i la mort”, per tal que l’entitat destini els diners al Centre de Distribució Social d’Aliments El Rebost. L’acte va tenir lloc a la seu local de Creu Roja. A més, Soler i Gàllego van signar un document formalitzant la donació.

El 13è cicle “El cinema i la mort”, organitzat i finançat per la Societat Municipal de Serveis Funeraris de Terrassa, va recaptar un total de 2.833 euros. Les pel·lícules que es van programar en aquesta darrera edició, celebrada el passat mes d’abril, van ser “Intocable”, “Un funeral de muerte”, “Mejor otro dia” i “Anochece en la India”.

Switch to mobile version