Autor Cultura
21 Maig 2015 a 11:00

Terrassa acull l’espectacle Bach Íntim

L’espectacle el portarà a terme el duet Susanna Crespo Held i Eduard Martínez Borruel

Bach Íntim amb Susanna Crespo Held i Eduard Martínez Borruel

Bach Íntim amb Susanna Crespo Held i Eduard Martínez Borruel // Imatge cedida per Susanna Crespo Held

El pròxim 24 de maig a les 12h, l’Auditori de Terrassa acollirà l’espectacle Bach Íntim. La petita crònica i el petit quadern de música d’Anna Magdalena Bach. L’obra estarà representada pel duet format per la soprano Susanna Crespo Held i el clavecinista Eduard Martínez Borruel.

L’obra explica, a través de la narració suposadament anònima de la “Crónica” i les peces musicals incloses en el “Notenbüchelein de 1725”, la forma en que es feia musica a la família dels Bach i com l’entreteniment servia de via d’aprenentatge. L’àlbum de A.M.B. ofereix una idea de la vida i de la personalitat musical de la família de Bach. La representació estarà acompanyada per una selecció de musiques que permet fer un retrat musical de la vida de la família Bach.

Susanna Crespo Held és la soprano que interpretarà les peces vocals. Va néixer a Alemanya i va començar la seva formació musical al Conservatori Superior de València. Després de diplomar-se al Istituto de Musica Antica della Civica Scuola di Milano comença a cantar a festivals nacionals i internacionals i col·labora com a solista amb diversos grups musicals de música antiga. Paral·lelament va començar a interpretar músiques del període romàntic. Seguidament va efectuar enregistraments radiofònics i televisius. Es dedica amb intensitat amb el repertori de cambra. Durant 2014 és quan els nous enregistraments han vist la llum.

Eduard Martínez Borruel és el clavecinista que interpretarà la part musical de les obres. Va néixer a Vilafranca del Penedès. Ha estat convidat a tocar amb orquestres de cambra o simfòniques arreu de l’estat espanyol i Europa. Actualment és el director del conjunt i l’orquestra barroca “La Cetra” de Barcelona. A més, exerceix la docència del clave al Conservatori de Granollers i és professor de baix continu a l’ESMUC.

Les entrades es poden adquirir a: https://www.ticketea.com/bach-intim-susanna-crespo-held-i-eduard-martinez-borruel/ o http://www.desconectar.com/musica/evento/bach-intim-susanna-crespo-held-i-edu.

 

Switch to mobile version