Autor Societat
4 Maig 2015 a 17:30

Un home ferit agredeix dos agents de la Policia Municipal

La Rambla d’Ègara, escenari de disputes

Policia Municipal // Foto: Sergi Colomer

Policia Municipal // Foto: Sergi Colomer

Un particular va trucar divendres passat a la Policia Municipal manifestant que havia vist un home sagnant i amb actitud agressiva al carrer de Manuel de Falla.

Els agents que van acudir al lloc dels fets van poder comprovar que la persona a qui es referia el particular ja havia provocat la seva intervenció anteriorment. A banda de comprovar que anava sota els efectes de l’alcohol i que mostrava una actitud agressiva, els agents també van poder observar que sagnava per una de les dues mans i que tenia diversos cops a les espatlles.

En intervenir els agents, l’home va proferir diversos insuls i va arribar a donar un cop de puny a un d’ells i diversos cops a l’altre, motiu pel qual es va procedir a la seva detenció per atemptat a agents de l’autoritat. Un cop va poder ser identificat, es  va comprovar que a més a més el detingut estava incomplint una ordre d’allunyament que constava al seu nom.

Tant el detingut com els agents van ser traslladats a la Mútua de Terrassa on van poder ser atesos per un metge.

Disputes a la Rambla d’Ègara

Divendres passat a la tarda la Policia Municipal va rebre una trucada d’un particular informant que dues persones begudes estaven molestant a la Rambla d’Ègara.

Un cop es els agents es van presentar al lloc dels fets, van poder comprovar que dues persones sota la influència de begudes alcohòliques estaven mantenint una forta discussió. Després de parlar amb els agents, els dos es van comprometre a marxar del lloc i deixar de molestar a la gent.

Tot i així,  la Policia Municipal va rebre més tard una trucada d’un altre particular informant que les mateixes persones seguien creant molèsties a la mateixa zona. Aquesta vegada demanaven diners a la gent i inclús s’havien arribat a encarar amb un home gran que duia un bastó. Els agents que van acudir al lloc dels fets van haver de traslladar un d’ells a les dependències policials ja que anava indocumentat, motiu pel qual va ser denunciat.

 

 

 

Switch to mobile version