Autor Opinió
28 Maig 2015 a 12:00

Uns veïns nocturns

Porcs senglars // Foto: MB

Porcs senglars // Foto: MB

D’un temps ençà, als carrers més alts de Matadepera, prop del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, quan marxa el sol i arriba la nit i amb ella la tranquil·litat, es fan visibles uns veïns que durant el dia són invisibles, els porcs senglars.

Porcs senglars // Foto: MB

Porcs senglars // Foto: MB

No obstant ser uns exemplars d’aproximadament uns 70 quilograms els més grans, no comporten cap problema a la integritat física de les persones sempre i quan no se sentin acorralats, ja que són espantadissos a la simple llum del flash de la màquina fotogràfica però si és cert que algun vehicle n’ha atropellat algun, amb l’ ensurt que això comporta, ja que tot i no veure’s a la fotografia, aquest grup està format entre adults, joves i cries d’uns 20 exemplars.

MB

Switch to mobile version