Autor Cultura
10 Juny 2015 a 11:30

Alfonso Urrutia guanya el I Concurs de Fotos de Pluja de Mina Aigües de Terrassa

Amb l’obra “I la nit es va fer dia”

"I la nit es va fer dia"

“I la nit es va fer dia” // Foto: Alfonso Urrutia

La imatge d’una tempesta elèctrica sobre Terrassa feta des de la Muntanyeta, titulada “I la nit es va fer dia” i capturada per Alfonso Urrutia, és la fotografia guanyadora del I Concurs de Fotos de Pluja convocat aquesta primavera per Mina Aigües de Terrassa.

El guanyador es va publicar el passat dilluns coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient, i es va decidir per sorteig entre les cinc imatges que més vots van obtenir al Facebook de Mina. El premi és un sopar i entrades per a dues persones a l’espectacle “La extraña pareja” que es podrà veure a Terrassa en el marc de la Festa Major.

Un total de 33 imatges sobre la pluja s’han presentat a aquesta primera edició del certamen. Les cinc fotografies finalistes han estat “Després de la pluja”, d’Olga Jiménez, amb 102 vots; “Jugant amb la pluja”, de Tat Baldó, amb 86 vots; “I la nit es va fer dia”, d’Alfonso Urrutia, amb 65 vots; “Pluja és vida”, de Montse Sierra, amb 58 vots; i “Neu i pluja”, de Montserrat Centelles, amb 47 vots.

Aquestes, juntament amb les millors imatges presentades, seran exposades per Mina en una mostra a la ciutat el proper mes de juliol.

Switch to mobile version