Autor Societat
11 Juny 2015 a 17:30

Bolca un vehicle al carrer Concili Egarenc després de col•lidir amb un vehicle estacionat

Bombers de Terrassa // Imatge d'arxiu: Toni Gárcia

Bombers de Terrassa // Imatge d’arxiu: Toni Gárcia

Ahir, al voltant de les 16.30h, un cotxe va bolcar al carrer del Concili Egarenc. Això és el que va explicar el particular que va trucar al 112 per informar de l’accident. Segons va explicar, de l’interior del vehicle havia sortit una persona ensangonada.

En arribar al lloc del fets tant la Policia Municipal com els Bombers, es van trobar el conductor del vehicle conscient i amb una ferida al cap. Aquest els va explicar que havia col·lidit amb un dels vehicles estacionats i que havia bolcat en perdre el control.

Les assistències sanitàries el van assistir in situ i el van traslladar a Mútua de Terrassa.

Switch to mobile version