Autor Cultura
30 Juny 2015 a 11:30

Bona actuació dels Minyons a la Festa Major de Sant Cugat

Els malva arriben rodats al mes de juliol

5d8 // Imatge del web de Minyons de Terrassa

5d8 // Imatge del web de Minyons de Terrassa

Els Minyons de Terrassa van actuar el passat diumenge a Sant Cugat en el marc de la Festa Major de la ciutat veïna. Els malves van actuar al costat dels Castellers de Sants i la colla amfitriona, els Castellers de Sant Cugat.

Desprès dels pd4 caminants d’entrada a plaça, els de la camisa malva van descarregar el quart 5d8 d’aquesta temporada en primera ronda. En segona ronda els Minyons van descarregar el 4d9f, un castell que van haver de treballar força. Els de Terrassa van fer en tercera ronda el 2d8f, amb un folre lleuger a mode de manilles. Van tancar l’actuació amb tres pilars de cinc simultanis

Aquesta setmana els Minyons de Terrassa tenen la primera gran cita de la temporada, i és que arriba la Festa Major de Terrassa. Aquesta setmana els malves han de preparar les actuacions de dissabte a la plaça Vella (20h) i diumenge al Raval (12h).

Switch to mobile version