Autor Cultura
15 Juny 2015 a 15:30

Bona actuació dels Minyons en la Diada d’aniversari dels Castellers de Barcelona

Van descarregar el 5d8, 3d9f, 2d8f i pd7f a Barcelona

3d9f a la Plaça sant Jaume // Imatge del web de Minyons

3d9f a la Plaça sant Jaume // Imatge del web de Minyons

Els Minyons de Terrassa van actuar diumenge  a la plaça Sant Jaume de Barcelona amb motiu de la Diada dels Castellers de Barcelona. Ho van fer al costat de la colla amfitriona i d’una altra colla vallesana, la dels Castellers de Sabadell.

Com ja és habitual, la diada va començar amb les pd4 caminants d’entrada a la plaça. Tot seguit, els malves van realitzar en primera ronda un 5d8, que es va mostrar segur en tot moment i que van descarregar sense dificultat. En segona ronda, les egarencs van optar pel 3d9f, que han realitzat varies vegades aquesta temporada, era el sisè que feien, i que van descarregar amb certa facilitat. En tercera ronda van completar un 2d8f que va presentar bones mides i que ja estan assejant pujar-lo un pis més en un futur no gaire llunyà.

En la ronda de pilars, els malves han tornat a demostrar el gran domini que tenen de l’estrucura i van completar el pd7f. L’espadat ha pujat tranquil i segur, i després de l’aleta els components del tronc i el folre han fet palès el treball que fan d’aquest castell als assajos, controlant en tot moment l’execució de la descarregada. Per tancar l’actuació, han descarregat tres pd5.

Els Minyons no tenen cap actuació el cap de setmana vinent, però segueixen preparant-se ja que queda menys d’un mes per la Festa Major.

Switch to mobile version