Autor Natació
13 Juny 2015 a 10:30

Carla Campo disputa el Meeting Internacional de Montecarlo de natació

Ho farà amb la selecció catalana absoluta

Carla Campo // Imatge cedida pel CN Terrassa

Carla Campo // Imatge cedida pel CN Terrassa

La nedadora del Club Natació Terrassa Carla Campo disputarà avui i demà el XXXIII Meeting Internacional de Montecarlo (Mònaco) com a integrant de la selecció catalana absoluta. Aquesta és la tercera i darrera prova del circuit Mare Nostrum, que va arrencar el cap de setmana passat amb el Meeting Internacional de Canet i que va viure la segona etapa dimecres i dijous d’aquesta setmana amb el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona que va tenir lloc a les instal·lacions del CN Sant Andreu.

Campo afrontarà les tres distàncies de papallona. Debutarà també en els 50 i els 100 metres i clourà la seva participació demà amb la prova llarga, els 200 metres. La selecció catalana que competirà a Montecarlo sota la direcció tècnica de Toni Comas està integrada per tres nedadors i tres nedadores. En l’apartat masculí, competiran Arnau Rovira (CN Sant Andreu), Alan Cabello (CN Calella) i Joan Ballester (CE Mediterrani), mentre que, en el capítol femení, i al marge de Campo, intervindran Marta González i Sandra García (CN Sant Andreu).

Switch to mobile version