Autor Waterpolo
30 Juny 2015 a 16:30

El juvenil masculí de waterpolo del CN Terrassa aconsegueix l’or en el Campionat de Catalunya

Va derrotar al CN Atlètic-Barceloneta en la final

Juvenil masculí de waterpolo // Imatge cedida pel CN Terrassa

Juvenil masculí de waterpolo // Imatge cedida pel CN Terrassa

El juvenil masculí de waterpolo del Club Natació Terrassa va proclamar-se campió de Catalunya en la fase final de la competició celebrada el cap de setmana passat a la Piscina Municipal de Montjuïc. Els egarencs van fer palesa la seva superioritat ja exhibida a la lliga, on van aconseguir la primera plaça.

El conjunt entrenat per Dídac Cobacho va batre en semifinals el CE Mediterrani. El partirt es va resoldre a la tanda de penals després acabés amb empat a vuit (2-3, 4-1, 2-0 i 0-4). Un excés de relaxació va propiciar la remuntada del Mediterrani, que tot i anar perdent en el darrer quart  per 8 a 4 va poder empatar. Un gran Oriol Albacete, amb dos penals aturats, va permetre el passi a la final.

El CN Terrassa va superar per 7 a 2 en la final al CN Atlètic-Barceloneta. Els egarencs van exhibir una gran defensa, que en alguns instants va fregar la perfecció. Només en el tercer quart els mariners van poder perforar la porteria dels de Terrassa.

L’equip juvenil que s’ha adjudicat la màxima cita catalana està format per Jordi Busquets, Ignacio Ortega, Karlos Ligero, Alberto Moreno, Àlex de la Fuente, Marc Salvador, Álvaro Granados, Jordi Chico, Oriol Rodríguez, Albert Soto, Oriol Albacete, Aleix Páez, Quim Badosa i Ernesto Pérez.

Switch to mobile version