Autor Sanitat
3 Juny 2015 a 15:30

El Parlament debat dues resolucions sobre el Consorci Sanitari de Terrassa (CST)

La del PSC va properar mentre que la d’ICV no

Hospital Sant Llàtzer

Hospital Sant Llàtzer // Foto: Sergi Colomer

El Consorci Sanitari de Terrassa, un dels proveïdors de serveis de salut de a ciutat, va ser protagonista de dues resolucions debatudes al Parlament de Catalunya.

La primera va ser presentada pel grup d’ICV-EUiA, recollint les reclamacions dels treballadors i treballadores del CST, on es demanava un augment de l’assignació pressupostària al Consorci per aquest any 2015, i la no aplicació del 5% de reducció en el pressupost dels centres concertats. A més, també es demanava al Govern de l’Estat que la recaptació d’IVA en serveis sanitaris es destinés a incrementar el pressupost de la Sanitat Pública. Tant CiU com ERC van votar en contra la proposta presentada per ICV, no acceptant les seves esmenes, que modificaven els punts de l’augment pressupostari, i també el de la no reducció del 5%.

 L’altra resolució relacionada amb el CST, presentada pel PSC, si va acceptar les esmenes que anaven en la mateixa línia –eliminar el compromís de més inversió-, i la proposta en va aprovar.

La diputada d’ICV-EUiA, Marta Ribas, comentava que “la proposta aprovada no comportarà cap canvi en l’assignació pressupostària del CST”, donades les esmenes incorporades per CiU i ERC“.

Switch to mobile version