Autor Societat
26 Juny 2015 a 11:30

Els Bombers de Terrassa i l’ADF han d’actuar en dos petits incendis de matolls

Un va cremar 2oo m2 i l’altre 5oom2

Cotxe de bombers // Foto: Joan Murcia

Cotxe de bombers // Foto: Joan Murcia

Els Bombers de Terrassa van haver d’actuar dimecres a la tarda en dos petits incendis de matolls. El primer d’ells es va iniciar a la ronda de Ponent al voltant de les 16h. Els Bombers el van localitzar a l’interior de la riera, a l’altura del carrer Fàtima. Els agents de Policia van sol·licitar la presència d’Egarvia ja que a prop s’hi trobava un vehicle que podia ser danyat.

Fins allà s’hi van desplaçar una dotació de bombers i una altra de l’ADF. El resultat de l’incenid van ser uns 200 m2 de matolls cremats.

L’altre incendi es va produir al carrer General Milans del Bosch al voltant de les 17h. Fins el lloc s’hi van desplaçar una unitat de Bombers i 4 de l’ADF, així com una unitat dels Mossos d’Esquadra i una ambulància. Els agents de la Policia van haver de regular el trànsit degut a la gran quantitat de fum. Es va haver de tallar el trànsit a la Ronda de Ponent amb General Milans del Bosch.

Poc abans de les 18h els Bombers van apagar el foc i es va poder restablir el trànsit. En l’incendi es van cremar uns 500 m2 de matolls.

Switch to mobile version