Autor Cultura
2 Juny 2015 a 14:00

Els Castellers de Terrassa celebren la prèvia del 89è aniversari dels Nens del Vendrell

Homenatge al seu fundador Emili Miró

Pilar de 5 dels Castellers de Terrassa a la celebració de la diada prèvia al 89è aniversari dels Nens del Vendrell

Pilar de 5 dels Castellers de Terrassa a la celebració de la diada prèvia al 89è aniversari dels Nens del Vendrell // Imatge cedida pels Castellers de Terrassa

El passat dissabte 30 de maig, els Castellers de Terrassa van actuar a la diada prèvia al 89è aniversari dels Nens del Vendrell. Una colla veterana i amb molts èxits de la qual Emili Miró en formar part abans d’anar primer cap a Barcelona i després cap a Terrassa per fundar els Castellers.

A les 17.00h es va iniciar l’actuació, i ambdues colles van descarregar a la plaça tres castells de set. Els Nens del Vendrell, protagonistes i amfitrions de la diada, van descarregar un 4 de 7, un 4 de 7 amb agulla, un 3 de 7, un pilar de 5, i tres pilars de 4.

Per la seva banda, els Castellers de Terrassa amb una pinya una mica justa que va comptar amb l’ajut dels Nens, van poder descarregar un 4 de 7 amb agulla, un 4 de 7, un 3 d e7, un pilar de 5, i dos pilars de 4 un d’ells aixecat per sota. Aquests darrer es va acabar desmuntant per un problema amb l’encaix entre l’enxaneta i l’aixecador.

Al finalitzar l’actuació, els Castellers van retre un homenatge al fundador, Emili Miró, i van anar en cercavila fins la seva casa natal on van realitzar dos pilars de 4, un d’ells aixecat per sota.

La propera actuació dels Castellers de Terrassa serà el 7 de juny a Santa Coloma.

Switch to mobile version