Autor Cultura
24 Juny 2015 a 12:00

Els Minyons preparen la recta final per la Festa Major

Assajos especials, i fins i tot un assaig al carrer

Cartell dels assajos per la Festa Major dels Minyons de Terrassa

Cartell dels assajos per la Festa Major dels Minyons de Terrassa // Imatge del web dels Minyons de Terrassa

Els Minyons de Terrassa estan acabant d’ultimar els preparatius per fer una gran Festa Major on volen portar els seus millors castells, i és per això que han organitzat diversos assajos especials, oberts a tothom durant les dues setmanes que falten per l’actuació del 5 de juliol.

Aquesta setmana, l’assaig programat per dimecres es mourà a dijous de 20.00h a 23.00h; i divendres tindran un primer assaig especial a partir de les 22.00h. El dissabte a la tarda, a partir de les 19.00h tindrà lloc l’assaig al carrer, al Raval de Montserrat, on actuaran el diumenge de Festa Major.

A partir de les 18.00h, hi haurà tallers de castells i paradeta, i a l’assaig de les gralles i la canalla malva hi arribaran amb una cercavila que començarà al local de la colla.

Switch to mobile version