Autor Ensenyament
12 Juny 2015 a 14:30

Es lliuren els premis de la 10a edició dels Premis Nous Professionals 2015

Dels 61 treballs presentats, 16 en van ser finalistes

10a edició dels Premis Nous Professionals 2015 // Imatge cedida per l'Ajuntament de Terrassa (Foto: Rafael Casanova BCF)

10a edició dels Premis Nous Professionals 2015 // Imatge cedida per l’Ajuntament de Terrassa (Foto: Rafael Casanova BCF)

El tinent d’alcalde en funcions de Serveis a les Persones, Cohesió i Benestar Social, Manuel Pérez, va presidir ahir, per delegació de l’alcalde en funcions, el lliurament de la 10a edició dels Premis Nous Professionals 2015.

 Enguany s’hi han presentat 61 treballs, dels quals 16 han resultat finalistes. Pel que fa als centres participants, en aquesta convocatòria, han estat un total de 20 centres formatius de la província de Barcelona, exceptuant la ciutat de Barcelona.

Aquests guardons tenen com a finalitat motivar i promoure l’esperit emprenedor, innovador i creatiu dels alumnes de Cicles Formatius de qualsevol família professional, així com dels Programes de Formació i Inserció (PFI), mitjançant el reconeixement públic de projectes.

Els Premis Nous Professionals és un certamen organitzat per l’Ajuntament de Terrassa i el Consell de la Formació Professional de Terrassa amb el suport del Consell Comarcal del Vallès Occidental, la Diputació de Barcelona, els Departaments d’Ensenyament i d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, la Cecot, la Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Terrassa i els sindicats CCOO i UGT.

L’acte va comptar amb la presència de la regidora en funcions d’Educació, Elena Dinarès, i el regidor en funcions d’Ocupació, José Manuel Jiménez.

Switch to mobile version